Hänt 2015

Gigi-effekt på årsmötet

Förmodligen var det Gigi Sahlstrands namn som lockade 27 deltagare (dvs ungefär 20 procent av medlemmarna) till årsmötet i Studiefrämjandets lokaler måndagen den 2 mars. För själva årsmötesförhandlingarna brukar inte bjuda på några överraskningar. Inte denna gången heller, eftersom styrelsen bibehöll sin sammansättning.
Gigi är både en framgångsrik entreprenör, kunnig reseledare och ambassadör för fågelskådning. Hon berättade med stor inlevelse om tjusningen med fågelskådande, illustrerat av såväl härliga och roliga bilder som filmsnuttar och inspelad fågelsång.
Årsmötets dagordning avverkades under Lars Liljenstolpes rutinerade ledning. Styrelsen, som fick förnyat förtroende, består förutom omvalde ordföranden Leif Ekblom av Yngve Meijer, Ulf Gustafsson, Barbro Hellström och Gunilla Oleniusson samt suppleanterna Sven Blomqvist och Petter Sundin.
Under punkten övriga frågor framförde Lars Liljenstolpe i egenskap av ledamot i Naturskyddsföreningens styrelse en begäran om samarbete med SOK om skötseln av naturskyddsområdet Gorsingelund. Vi återkommer med mer info om detta.

Peter Hennix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s